Vi serverer ikke Oksekød mere.

Vi gider ikke at være bedrevidende eller prædikende omkring vores valg. Vi er blot opmærksomme på, at Danmark er en af de mest kød-spisende nationer. Vi vil gerne inspirere til at spise mere grønt eller i det mindste begynde at spise andet en oksekød.

 
nej-til-oksekod.png
 

Som kokke og tjenere bliver vi selvfølgeligt påvirkede når vi hører og læser at oksekød er en stor faktor i CO2 forureningen. Vi gør noget ved det uden at gå på kompromis med den gode smag. Fx med vores lammetatar, som er et konkret eksempel på, at klassiske retter sagtens kan laves på andre typer kød.

Hvis du aldrig har hørt om denne problemstilling før, så kan vi anbefale at du læser denne artikel eller selv googler dig frem til forskellige artikler.

 

Vi er jo ikke forskere

Der er mange der ved meget mere om dette end os, men vi forsøger at inspirere gennem god smag og lækre retter på vores restaurant.

VEGGIE BASED DIETS COULD SAVE 8 MILLION LIVE BY 2050 AND CUT GLOBAL WARMING
http://www.ox.ac.uk/news/2016-03-22-veggie-based-diets-could-save-8-million-lives-2050-and-cut-global-warming