F42_2.jpg
Frederiksgade42_mad&vin_4.jpg
F42_1.jpg
F42_2.jpg

Restaurant


Hos os kan I nyde et grøntsagsbaseret måltid med smag & fælleskab i fokus. Måltidet deles imellem Jer. I kender det fra familiemiddagen eller tapasbordet. Vi kalder det delemad.

SCROLL DOWN

Restaurant


Hos os kan I nyde et grøntsagsbaseret måltid med smag & fælleskab i fokus. Måltidet deles imellem Jer. I kender det fra familiemiddagen eller tapasbordet. Vi kalder det delemad.

 

FREDERIKSGADE42

På adressen Frederiksgade42 i Aarhus ligger restauranten af samme navn. Et spisested med en intim og uformel stemning, rå murstensvægge, dæmpet belysning og stemningsfuld musik som giver en enkel og hyggelig stemning.

 
 
Frederiksgade42_mad&vin_4.jpg

Menu


Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 10 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

Menu


Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 10 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

MENU

Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 12 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

MADEN

Maden på FREDERIKSGADE42 er grøntsagsbaseret og afstemt efter årstiderne, altså hvad vores lokale leverandører tilbyder, samt hvad vi har saltet, syltet, gravet og tørret. Tiden i køkkenet bruges til at tilberede retterne med en både respektfuld og legende tilgang til råvarer og smag.

SERVERING

Vi serverer retterne som 'delemad' - til deling for dig og dit selskab. Vi synes at delemad skaber en varm og hyggelig atmosfære ved bordet. Maden kommer til bordet som små retter i tapas stil, der er med til at give et godt sammenspil og uformel stemning.

Vores Koncept

Siden vi åbnede i 2015 har vi lavet mad efter vores 80/20 koncept. Det betyder at 80% af maden er grønt, og 20% er fx lam, gris, vildt, fisk/skaldyr og fjerkræ. Om det er grønt eller kød du spiser på FREDERIKSGADE42, vil vi altid serverer en råvarer som er dyrket ordentligt, eller hvor dyrevelfærden er høj.

 

DAGENS RET

Hovedret m. tilbehør
Inkl. et glas vin eller øl
218,- pr. person

SYV

7 små deleretter

Menu 328,-
3 glas vin 248,-

TOLV

12 små deleretter

Menu 528,-
4 glas vin 298,-

Vi kan altid tilbyde DAGENS RET samt DE SYV retter til vegetarer der spiser æg, honning & mælk.

se vores drikkevarer

Hjemmelavede safter 38,-

  • Ingefær-lime saft
  • Iste på Rooibos
  • Hjemmepresset æblemost

Øl på flaske 35,- / 40,- / 78,-

  • Thy Øko Pilsner & Classic (33cl)
  • Limfjordsporter (33cl)
  • Ny Nordisk (50cl)

Et glas vin 78,-

  • Rød, Hvid, Rosé eller Bobler

Kaffe eller Te 35,- / 38,- / 48,-

  • Kop
  • Espresso
  • Café Latte

Cocktails 88,- / 98,-

  • Kryddermagarita
  • Vores Spritz
  • F42's Punch
  • Gin & Tonic
  • Dark'n Stormy
  • Espresso Martini

Selskab på 8-22 PERSONER

F42_1.jpg

Kontakt


Her finder du oplysninger om vores restaurant.
Har du et spørgsmål kan vi kontaktes på mail@frederiksgade42.dk eller tlf +45 606 89 606.

Kontakt


Her finder du oplysninger om vores restaurant.
Har du et spørgsmål kan vi kontaktes på mail@frederiksgade42.dk eller tlf +45 606 89 606.

ÅBNINGSTIDER

FROKOST
TIRSDAG - LØRDAG fra 12:00-15:00

AFTEN
TIRSDAG - LØRDAG fra 17:00

vores køkken lukker
kl. 21.00 i hverdage
kl. 22.00 fredag og lørda
g