F42_2.jpg
Frederiksgade42_mad&vin_4.jpg
F42_1.jpg
F42_2.jpg

Restaurant


Hos os kan I nyde et grøntsagsbaseret måltid med smag & fælleskab i fokus. Måltidet deles imellem Jer. I kender det fra familiemiddagen eller tapasbordet. Vi kalder det delemad.

SCROLL DOWN

Restaurant


Hos os kan I nyde et grøntsagsbaseret måltid med smag & fælleskab i fokus. Måltidet deles imellem Jer. I kender det fra familiemiddagen eller tapasbordet. Vi kalder det delemad.

 

FREDERIKSGADE42 

Et sted, hvor familier kan mødes på en hverdag til en hurtig middag, og hvor venner kan sidde en hel aften for at udforske vores mange små deleretter, vinkortet samt vores udvalgte cocktails. I sidste ende er vores mål at bidrage til de fantastiske traditioner der er udviklet her i Aarhus.

Frederiksgade42_mad&vin_4.jpg

Menu


Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 10 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

Menu


Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 10 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

MENU

Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 12 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

MADEN

Maden på FREDERIKSGADE42 er grøntsagsbaseret og afstemt efter årstiderne, altså hvad vores lokale leverandører tilbyder, samt hvad vi har saltet, syltet, gravet og tørret. Tiden i køkkenet bruges til at tilberede retterne med en både respektfuld og legende tilgang til råvarer og smag.

SERVERING

Vi serverer retterne som 'delemad' - til deling for dig og dit selskab. Vi synes at delemad skaber en varm og hyggelig atmosfære ved bordet. Maden kommer til bordet som små retter i tapas stil, der er med til at give et godt sammenspil og uformel stemning.

Vores Koncept

Siden vi åbnede i 2015 har vi lavet mad efter vores 80/20 koncept. Det betyder at 80% af maden er grønt, og 20% er fx lam, gris, vildt, fisk/skaldyr og fjerkræ. Om det er grønt eller kød du spiser på FREDERIKSGADE42, vil vi altid serverer en råvarer som er dyrket ordentligt, eller hvor dyrevelfærden er høj.

 

FROKOST (fra 12-15)


AFTEN (fra 17:00)

DAGENS RET

Hovedret m. tilbehør
Inkl. et glas vin, øl eller saft
238,- pr. person

SYV

7 små deleretter
Menu 368,-
Pr. person

TOLV

12 små deleretter
Menu 588,-
Pr. person

VIN MENU

3 glas vin 258,-
4 glas vin 328,-
5 glas vin 398,-

Vi kan altid tilbyde DAGENS RET samt DE SYV retter til vegetarer der spiser æg, honning & mælk.

Til veganere og allergikere kan vi tilbyde en DAGENS RET - vil man prøve kræfter med de små retter, kan vi, udover dagens ret, tilbyde svampetartar og en grim gulerod som tilkøb.

se vores drikkevarer

Hjemmelavede safter 38,-

  • Ingefær-lime saft
  • Iste på Rooibos
  • Hjemmepresset æblemost

Øl på flaske 35,- / 40,- / 78,-

  • Thy Øko Pilsner & Classic (33cl)
  • Limfjordsporter (33cl)
  • Ny Nordisk (50cl)

Et glas vin 78,-

  • Rød, Hvid, Rosé eller Bobler

Kaffe eller Te 35,- / 38,- / 48,-

  • Kop
  • Espresso
  • Café Latte

Cocktails 88,- / 98,-

  • Kryddermagarita
  • Vores Spritz
  • F42's Punch
  • Gin & Tonic
  • Dark'n Stormy
  • Espresso Martini
F42_1.jpg

Kontakt


Her finder du oplysninger om vores restaurant.
Har du et spørgsmål kan vi kontaktes på mail@frederiksgade42.dk eller tlf +45 606 89 606.

Kontakt


Her finder du oplysninger om vores restaurant.
Har du et spørgsmål kan vi kontaktes på mail@frederiksgade42.dk eller tlf +45 606 89 606.

ÅBNINGSTIDER

TIRSDAG - LØRDAG
12:00 - 15:00
17:00 - 22:00

vores køkken lukker
kl. 21.00 i hverdage
kl. 22.00 fredag og lørda
g