F42_2.jpg
Frederiksgade42_mad&vin_4.jpg
F42_1.jpg
F42_2.jpg

Restaurant


Hos os kan I nyde et grøntsagsbaseret måltid med smag & fælleskab i fokus. Måltidet deles imellem Jer. I kender det fra familiemiddagen eller tapasbordet. Vi kalder det delemad.

SCROLL DOWN

Restaurant


Hos os kan I nyde et grøntsagsbaseret måltid med smag & fælleskab i fokus. Måltidet deles imellem Jer. I kender det fra familiemiddagen eller tapasbordet. Vi kalder det delemad.

 

FREDERIKSGADE42

På adressen Frederiksgade42 i Aarhus ligger restauranten af samme navn. Et spisested med en intim og uformel stemning, rå murstensvægge, dæmpet belysning og stemningsfuld musik som giver en enkel og hyggelig stemning.

 
 
Frederiksgade42_mad&vin_4.jpg

Menu


Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 10 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

Menu


Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 10 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

MADEN

Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 12 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

Maden på FREDERIKSGADE42 er grøntsagsbaseret og afstemt efter årstiderne, altså hvad vores lokale leverandører tilbyder, samt hvad vi har saltet, syltet, gravet og tørret. Tiden i køkkenet bruges til at tilberede retterne med en både respektfuld og legende tilgang til råvarer og smag.

 

Servering

Vi serverer retterne som 'delemad' - til deling for dig og dit selskab. Vi synes at delemad skaber en varm og hyggelig atmosfære ved bordet. Maden kommer til bordet som små retter i tapas stil, der er med til at give et godt sammenspil og uformel stemning.

 

Vores koncept

Siden vi åbnede i 2015 har vi lavet mad efter vores 80/20 koncept. Det betyder at 80% af maden er grønt, og 20% er fx lam, gris, vildt, fisk/skaldyr og fjerkræ. Om det er grønt eller kød du spiser på FREDERIKSGADE42, vil vi altid serverer en råvarer som er dyrket ordentligt, eller hvor dyrevelfærden er høj.


DAGENS RET

Hovedret m. tilbehør
Inkl. et glas
218,- pr. person
(kun tirsdag til torsdag)

SYV / 7

7 små deleretter

Menu 328,-
3 glas vin 248,-

TOLV / 12

12 små deleretter

Menu 418,-
4 glas vin 298,-
F42_1.jpg

Kontakt


Her finder du oplysninger om vores restaurant.
Har du et spørgsmål kan vi kontaktes på mail@frederiksgade42.dk eller tlf +45 606 89 606.

Kontakt


Her finder du oplysninger om vores restaurant.
Har du et spørgsmål kan vi kontaktes på mail@frederiksgade42.dk eller tlf +45 606 89 606.

ÅBNINGSTIDER

TIRSDAG - LØRDAG fra 17:00
Søndag Lukket
Mandag Lukket

vores køkken lukker
kl. 21.00 i hverdage
kl. 22.00 fredag og lørda
g