MAD UD AF HUSET / VINTER

November, december, januar & februar.

Vintermenu1

7 Retter
250,- pr. person

Papadums & urte aioli.

Gravad rødbede m. ketjap manis & grønt.
Stegt vinterkål.
Håndpillede rejer m. dijonnaise.

Stegt kalkun lår m. teriyaki sauce.
Lun perlebyg salat m. fast ost & urter.
Grøntsagsret afstemt efter sæson.

Chokolademousse m. ristede nødder.

VINTERMENU2

8 Retter
400,- pr. person

Papadums & urte aioli.

Gravad rødbede m. ketjap manis & grønt.
Grøntsagsret afstemt efter sæsonen.

Bagt hvid fisk m. ingefær-hvidvinssauce.
Stegt vinterkål.

Stegt krondyr ryg med vildtsauce.
Lun perlebygs salat m. tør ost & urter. Grøntsagsret afstemt efter sæson.

Vanilje Creme Brûlée m. ristet hvid chokolade.

Er du i tvivl om noget?
Ring til os på 🥕 +45 606 89 606

Online bestilling

Din bestilling er uforpligtende ind til vi sammen bekræfter aftalen.
Priserne er angivet pr. person.

Fill out my online form.

Afhentning

Der er mulighed for selv at afhente maden.
Varm mad kan hentes 1,5 time før servering.
Alternativt kan du selv varme maden efter vores instruktioner.
Afhenter du selv er det gratis.

Levering

Inden for en radius af 10 km = 250kr.
Radius over 10 km = pris aftales individuelt.

Med kok

Kokken sætter op og serverer frem til desserten. (495,- kr/timen.).
1 kok kan servicere 30 personer.
Radius over 10 km = pris aftales individuelt.

Service

Levering

Vi leverer maden på fade og i skåle.
Dette er inkluderet i prisen. I skal som udgangspunkt selv sørge for bestik, tagtøj, tallerkener og glas.
Hvis ønsket, kan vi hjælpe med alt til selskabet, bare sig til. :)

Afhentning

Fade og skåle skal leveres tilbage til FREDERIKSGADE42 inden 5 dage fra leveringstidspunktet.
Ønskes det, at vi afhenter, er prisen 250 kr inden for 10 km. (dvs. i alt 500,- for levering og afhentning af service).